Vanliga frågor

Vi har listat några av de vanligaste frågorna om vårt tandblekningssats för dig.

Vad är den Instant Whitening Kit och hur fungerar det?+-

Instant Whitening är den perfekta teeth whitening kit för hemmet. Designad för att belysa tänderna med några nyanser på ett säkert och smärtfritt sätt, garanterar vår egen formel ett snabbt resultat och starkare tänder.Vår formel är fri från peroxid, som löser upp fläckar på tänderna, stärker tänderna och förhindrar känslighet.Tack vare vår speciella LED-teknik påskyndas blekningsprocessen så att dina tänder får en vitare färg på bara 10 minuter om dagen.

Hur använder jag teeth whitening kit?+-

Varje blekningssats levereras med ett LED-ljus, munbricka, skuggguide och 3 gelsprutor för att bleka tänderna med 6 nyanser.

Munstycket är en storlek i en storlek så att alla kan börja bleka omedelbart. Fäst munstycket på LED-lampan och applicera 1/4 av gelén på toppen och botten. Placera munstycket med LED-lampan på tänderna och tryck på strömknappen för att börja bleka.

LED-lampan har en inbyggd 10-minuters timer som stängs av automatiskt i slutet av varje session. Skölj munnen väl och upprepa i sex dagar i följd för bästa resultat.

Hur länge kan jag njuta av resultaten?+-

Efter de första 6 behandlingarna kan resultatet av behandlingen pågå mellan 3 och 4 veckor. För ett långvarigt resultat rekommenderar vi att du begränsar intaget av mörk mat eller drycker som fläckar tänderna. Detta inkluderar kaffe och te, vin, pasta och currysåser och till och med lite frukt och bär.

För att hålla tänderna vita och klara rekommenderar vi att du använder Instant Whitening Kit varannan vecka efter din första behandling.

Gör tätningsmedlet mina tänder känsligare?+-

Teeth whitening kit är utformad för de känsligaste tänderna och tandköttet. De lugnande och reparerande ingredienserna ger en smärtfri upplevelse.

Hur fungerar garantin?+-

Vi garanterar minst två nyanser av vitare tänder efter att ha använt vårt tandblekningssats, annars återbetalar vi dina pengar. För att vara berättigad till återbetalning måste du ta tydliga foton på dina tänder innan du använder satsen för första gången och efter din sjätte behandling i rad.

Så länge din begäran skickas inom 30 dagar efter leveransen behandlar vi din begäran.

Hur kan vi hjälpa dig?

Om du har några frågor kan svaren du letar efter listas i våra vanliga frågor. Om du inte hittar det du letar efter är du välkommen att kontakta vårt team så hjälper vi dig gärna.

Teeth Whitening Kit

Vitare och ljusare tänder på 10 minuter

21 reviews

Garanterade resultat

Smärtfri och känslig

Snabbt, enkelt och bekvämt